Mutiara Kata

""i wrote ur name in the sky, but the wind blew it away, i wrote ur name in the sand, but the waves washed it away, i wrote ur name in my heart, and forever it will stay"" "Do not run through life so fast, that you forget not only where you have been, but also where you are going, life is not a race, but a journey to be savored each step of the way." "when i lonely,i wish ur love, when i down,i wish ur joy, when things get complicated,i wish ur faith, when things look empty & i wish ur hope."

Clik-Clik

Nyanyian Cik εїз

5.11.2010
huhuhu...agak bz x upated blog...bz ngan kemalasan..ihihihi..hari tu try wat auto publish tp cam x jadi je...fs02toink...toink...xpe la...nanti usaha lagi erk..banyak benda nak cite tp banyak sgt makan huruf "M" tu kot...fs20tu yg sebulan brape kali je aku update blog nie...fs27ihihiihi
bulan 3 hari tu balik kg...masuk2 umah terkezut aku tgk binatang nie...fs23hehehe..besar tu...adik aku punyer keje la nie...ngah cbok wat wau tuk masuk pertandingan...aku nak angkat pun berat tau benda nie..camner nak naikkan plak...hehehe...
pic kat atas tu aku ambik masa aku balik hari tu..ihihi...& baru2 nie aku balik dah xde dah kat umah..tp dia dah siap wat yg barufs06...yg lg rumit rasenyer...kalau aku...xde maknanyer nak wat camtu...ihihihfs04sebab ape???sebab dia lukis corak2 tu 1 hal..pastu warnakan kertas2 tu gune pen yg ade kilat2 tu...tau x??ermmm..korang tgk pic nanti agak2 tau la kan...xtau wat2 tau gak la eh??dulu aku suke beli pen nie sebab warna warni + kilat2...cantik kalau tulis kat buku autograph...hehehe..zaman sekolah...fs21ptg malam balik keje g warnakan...kalau ckit xpe...hehehe..banyak tu...fs28x caya???tgk pic kat bawah nie...hehehe..ini lew hasilnyer setelah berbulan2 mewarna corak2 tu...xtau brape banyak RM dia beli pen2 & marker tuk warnakan wau2 tu....fs11sebelum tu mak aku ade gak gtau dia ade masuk pertandingan..dapat no.3...dia gune wau yg mana 1 tu...x pasti plak...ngeeee3xx...fs30lupe plak nak ambik ade lg 1 yg masih dlm proses....fs16

2 bunga yg datang:

bEEdLE d' bARd said...

wah...kreatif ny adik kamu..

~JuLiE~ said...

yup...org yg betul2 minat je rajin nak buat camtu..:)

Post a Comment

Masa tuk Cik εїз

Pesanan Cik εїз

Chit Chat


ShoutMix chat widget

Followers