Search

Loading...

Mutiara Kata

""i wrote ur name in the sky, but the wind blew it away, i wrote ur name in the sand, but the waves washed it away, i wrote ur name in my heart, and forever it will stay"" "Do not run through life so fast, that you forget not only where you have been, but also where you are going, life is not a race, but a journey to be savored each step of the way." "when i lonely,i wish ur love, when i down,i wish ur joy, when things get complicated,i wish ur faith, when things look empty & i wish ur hope."

Clik-Clik

Nyanyian Cik εїз

7.21.2009
Kasih mengapa kini
Dirimu kian berjauhan
Tika dan saat ini
Keresahan makin mencengkam
Bagai tak kau sedari itu semua
Adakah ketandusan cinta di hatimu
Ingin daku mengejar seribu bayangmu
Oh... sayang
Semakin ku hampir makin jauh
Kau kelihatan
Ternyatalah kini cintamu itu telah pudar
Pabila kau lafazkan perpisahan
Ku merelai segala yang kau lakukan
Demi kebahagianmu
Pedih, pedihnya sebuah perpisahan
Tak ku duga

Impian suci yang terbina
Oh sekelip mata
Hancur bagaikan debu...
Yang tinggal hanyalah kenangan
Waktu bersama mu untuk
Mengubat rindu oh...

Ohh...Biar aku begini
Jika itu yang kau mahu
Ku cuba memahami keputusan
Yang kau berikan
Usah meragui
Keikhlasan hatiku ini
Ku doakan kau bahagia disampingnya
Kesepian ini kan hilang...
Ditelan masa oh...

Mungkin di suatu hari nantiKita akan bersama
Menjalin semula hubungan
Izinkan ku renung wajahmu
Walau seketika
Untuk kali terakhir
7.15.2009

Andai hati ini sang kecapi

Perasaan jadi talinya

Engkau memetik jari jemari

Berlagu irama duka dan lara


Andai tubuh ini boneka nalurinya benang sutera

Engkau dalang mengawalnya

Ketimur keutara kemana jua

Aku hanya menuruti mengikut apa saja hukuman


Andai diri ini taman tasik

Sang kirana pula jiwa raganya

Engkau menjaring dengan senyuman

Dan mengurungkannya dari segala


Namun diri ini insani

Pasti ada kemahuannya

Kerna aku terpanah arjuna

Sedikitpun tidakku menyesali ooo


Aku rela ditawanan

Aku rela terpatri cinta suci

Aku rela ditawanan

Aku rela terpatri cinta suci, ooo,oo
::skang ngah gler ngan lagu ini...lirik dia puitis...huhuhhu...fs15



post signature

7.12.2009
huhuhuh..lama x updated blog...fs24bukan sebab kecewa tu x habis lg tp sebab langsung xde mood nak on9 sume benda...frenster memang berzaman x jenguk,tagged aku akan bukak bile email peringatan dah sampai,zedge....windunyer...myspace..id ngan p/word pun dah lupe...facebook..rasenyer baru 2,3x je bukak sejak register..hehehe.....fs16virtual friends...bukak bile ade msg je....banyaknyer yg aku join...hehehe...ym pun lama x bukak...huhuh..bosan glerrrrrrrr!!!!!!!!!!!fs21korang sume pun mesti bosan masuk blog nie kan... aku pun same...hehehe.. banyak benda nak cite tp mood tuk mengupdate blog langsung xde... fs08berbalik kat tajuk...hehehe..yg aku tunggu dah sampai...cam tau2 je aku cedey...so dapat lew benda nie heppy kan aku jap....fs15dah lama nak benda nie tp xtau nak cari katner...hehehe.....
so ini lew benda nyer yg aku nak sgt tu.....jeng..jeng....tadaaaaaaaaaaaa...fs15



cantik x? hehehe...kalau emas dah biasa kot...cari silver memang x jumpa...mujur lew terjumpa katner nak tempah nie kat blog AMY... cam amy cakap cheesie nie memang nice person...aku xde id kat forum lowyat tu..msn pun xde...so just gune email je lew berurusan ngan dia...yg best...cheesie nie org bp...so xde lew kos penghantaran coz COD je...hehehe..fs23pape sesapa yg berminat tu..ble lew tgk kat blog amy..dia dah cite sume...tp kot aku rajin nanti aku citer balik erk???x pun korang tgk lew kat cnie......fs25cuci2 mata dulu ker....ihihihihi

nie pic aku pakai plak...fs11abaikan gambar yg agak cekci tu...ihihihi...

ihihihi...dengan rasminyer menggantikan rantai kat bawah nie....fs30


org yg bagi pun dah xde kan...so simpan je lew....kenangan tinggal kenangan...fs21



post signature

7.01.2009


http://emo.huhiho.comhuuhuhu...010709..harap2 hari nie permulaan untuk aku lalui hidup baru...untuk lebih tabah & kuat hadapi dugaan hidup.http://emo.huhiho.com.semalam dah puas..menangis..http://emo.huhiho.comharap2..lepas nie xkan ade lg tangisan kesedihan...ape pun yg berlaku...hidup perlu d'teruskan....http://emo.huhiho.commekasih kak niz & pa coz sentiasa ade d'sisi saat aku memerlukan...http://emo.huhiho.comma harap pa pun tabah harungi dugaan nie...kite same2 kuat kan??setiap yg berlaku pasti ade yg hikmahnyer....kak niz...sabar erk??insyaallah bahagia menanti kite di depan sana...insyaallah....amin...kite cume hanya mampu berdoa je kan?????http://emo.huhiho.com


buat kawan2 kat blog nie pun thanks coz rajin membaca ape yg aku tulis...sedia berkongsi pendapat & sebab korang la aku akan still berblogging..=)mekasih sume..doakan kebahagiaan akan mengiringi hidupku....http://emo.huhiho.com



::Nota Kaki:: Buat Norazam othman...semoga bahagia bersama tunang "TER"sayang..& moga kekal ke jinjang pelamin..restu ibu tu penting dalam hidup...apa yg terjadi mungkin x pernah terlintas dlm pikiranku....tp...doaku sentiasa mengiringi mu....

post signature

Masa tuk Cik εїз

Pesanan Cik εїз

Chit Chat


ShoutMix chat widget

Followers