Search

Loading...

Mutiara Kata

""i wrote ur name in the sky, but the wind blew it away, i wrote ur name in the sand, but the waves washed it away, i wrote ur name in my heart, and forever it will stay"" "Do not run through life so fast, that you forget not only where you have been, but also where you are going, life is not a race, but a journey to be savored each step of the way." "when i lonely,i wish ur love, when i down,i wish ur joy, when things get complicated,i wish ur faith, when things look empty & i wish ur hope."

Clik-Clik

Nyanyian Cik εїз

1.13.2010
Miss Ann seorang cikgu perempuan yang mengajar Bahasa Inggeris untuk tahun
1. Dia bagi assignment kat murid-murid suruh cari 3 ayat Inggeris dan kemukakan
pada hari Isnin nanti.

Ketika dalam perjalan pulang, abu salah seorang anak murid cikgu itu
ternampak sepasang suami isteri keluar dari kereta dan sedang menjerit pada
satu sama lain. Dia terdengar lelaki tu menjerit "Shut up you !!". Apabila
sampai di rumah dia bertanya kepada bapanya, "shut up you" tu Bahasa Inggeris
ke? Bapa dia jawab, iye. Dapat dah satu perkataan, kata abu di dalam hati.

Lepas mandi dan makan, dia tengok tv cerita Superman. Masa superman
nak terbang dia kata "Superman !!!" dia tanya bapa dia lagi, Superman tu
Bahasa Inggeris dan bapa dia kata yes. Dua perkataan dah, kata abu.

Lepas tengok tv, dia ke perpustakaan, dia ternampak ada seorang lelaki
dan seorang perempuan sedang bertengkar berebut buku. Perempuan itu kata
"Ladies first" balik rumah dia tanya lagi dan bapa dia kata itu pun Bahasa
Inggeris. Ah, lega nya kata abu.


Hari Isnin dia ke sekolah, cikgu tanya dia tentang perkataan baru.



Cikgu: OK boy, did you get the words?

abu: Yes, teacher.

Cikgu: Good, what is your first word?

abu: Shut up you !!!

Cikgu: What did you say? Are you mad? Who do you think you are?

abu: Superman !!!

Cikgu: Bloody fool! Get out from this class

abu: Ladies First....
p/s #hehehe...camner perasaan korang kalau korang lew cikgu tu.....http://emo.huhiho.com
1.08.2010


Selagi Ada Bulan Mentari

Selagi Ada Berkasihani

Selagi Ada Bulan Dan Bintang

Selagi Ada Berkasih Sayang


Selagi Ada Ombak Dan Laut

Selagi Hatiku Terpaut

Selagi Ada Turunnya Hujan

Selagi Ada Rahmat Tuhan


Selagi Ada Langit Dan Bumi

Selagi Cintaku Bersemi

Selagi Ada Waktu

Selagi Ada Rindu

Biar Beribu Batu

Ingin Aku Bertemu

Oh Kasih (Oh Kasih)

Damailah (Damailah)

Engkau Disana

Ku Berdoa (Ku Berdoa)

Pada Tuhan (Pada Tuhan)

Agar Kau Bahagia



##huhuhu....windu lama x tulis blog...MyEm0.Combukan bersawang lagi..silap2 kalau rumah yg kene tinggal tu dah ade penghuni baru...MyEm0.Comngeee3x...dah masuk tahun baru pun...hehehe..selagi ada rindu tuk tulis blog nie...selagi tu lew blog nie wujud...:)...hehehe..aku ngah gler dgr lagu nie..MyEm0.Comlantak lew walaupun org yg sakitkan hati aku pun suke lagu nie...MyEm0.Com......w/pun bukam azam baru...tp aku akan cuba try test kembali berblog...caiyok..caiyok..caiyok...MyEm0.Com##

post signature



Masa tuk Cik εїз

Pesanan Cik εїз

Chit Chat


ShoutMix chat widget

Followers