Search

Loading...

Mutiara Kata

""i wrote ur name in the sky, but the wind blew it away, i wrote ur name in the sand, but the waves washed it away, i wrote ur name in my heart, and forever it will stay"" "Do not run through life so fast, that you forget not only where you have been, but also where you are going, life is not a race, but a journey to be savored each step of the way." "when i lonely,i wish ur love, when i down,i wish ur joy, when things get complicated,i wish ur faith, when things look empty & i wish ur hope."

Clik-Clik

Nyanyian Cik εїз

4.26.2010
 
huhuhuhu...nampak x ape yg ganjil kat picture kat atas nie...huhuhuhu...ade sesapa ble tolong...dah x cantik dah kucin aku tinggal mata sebelah je...~" ღ mana nak cari butang tu...pas ikut aku g kl hari tu balik2 hilang mata..cian kau kan...huhuhu... (^_^)

Oh Tuhan, seandainya telah Kau catatkan
Dia milikku, tercipta untuk diriku
Satukanlah hatinya dengan hatiku
Titipkanlah kebahagiaan

Ya Allah, ku mohon
Apa yang telah Kau takdirkan
Ku harap dia adalah yang terbaik buatku
Kerana Engkau tahu segala isi hatiku
Pelihara daku dari kemurkaanMu

Ya Tuhanku, yang Maha Pemurah
Beri kekuatan jua harapan
Membina diri yang lesu tak bermaya
Semaikan setulus kasih di jiwa

Ku pasrah kepadaMu
Kurniakanlah aku
Pasangan yang beriman
Bisa menemani aku
Supaya ku dan dia
Dapat melayar bahtera
Ke muara cinta yang Engkau redhai

Ya Tuhanku, yang Maha Pengasih
Engkau sahaja pemeliharaku
Dengarkan rintihan hambaMu ini
Jangan Engkau biarkan ku sendiri

Agarku bisa bahagia
Walau tanpa bersamanya
Gantikanlah yang hilang
Tumbuhkan yang telah patah
Ku inginkan bahagia
Di dunia dan akhirat
PadaMu Tuhan ku mohon segala

NOTA KAKI.....huwaa....bencinyer bila rindu ini hadir....
fs03
4.25.2010
(").(") Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ¸¸.••.¸¸.••.¸¸Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
('(ö, )")▫.┏┳┳┳┓┏┳━┓..( /)
 ..'(¥ )/┏┛┃┃┃┗┫┃┻┫-( . .) ...   
 ..¿.¿.J┗━┻━┻━┻┻━┛c(")(")
Oº°'﹋'°ºOº°'﹋'°ºOº°'﹋'°ºOº°'﹋'°ºO....
cantikkan..sgt jeles kat didy yg ble wat camnie...sume yg dia wat cute2....tp copy paste kat cnie agak kurang cantik ckit dr yg asal... so korang yg rase2 nak try wat pic yg cute2 nie...cara2 ade kat bawah erk..try lew..
aku wat x jadi2 pun...sgt sedih woooo....xpe..usaha tangga kejayaan...chaiyok...chaiyok...
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ.•*¨*•.¸¸.☆••☆. ¸¸.•*¨*•.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
..(' " " ()┏┛┣┳┓┏━┓() " " ')
 ("( 'o' , )┃╋┃┃┗┫╋┃( , 'o' )
 ("),,, (")┗━┻┻━┻┻┛(") ,,,(")
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ.•*¨*•.¸¸.☆••☆. ¸¸.•*¨*•.Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ



A. TEKS UNIK boleh dibuat di :
- http://www.weirdgenerator.com
- http://www.crazytext.co.nr
- http://www.messletters.com/en/
- http://apps.facebook.com/statussymbols/text.php
- http://fsymbols.com

B. HIASAN (DECORATIONS) :
Contoh decorations ada di link berikut :
http://apps.facebook.com/statussymbols/feed.php
(Klik "Single-line" [yellow button] --> Klik "Wings & Patterns")
anda boleh mengubah design secara manual supaya lebih cantik/menarik.

HAVE FUN!!
4.24.2010






┏━┓┊┊┊┊┊ ┏━┳┓┏┓ ┊┏┓┊
┃┃┣━┳┳┳━┫┗╋╋┛┣━┫┗┓
┃┃┃╋┃┏┫╋┃┏┫┃╋┃╋┃┃┃ SELAMAT ULANGTAHUN KE-28
┗┻┻━┻┛┗┻┻┛┗┻━┻┻┻┻┛
┊┊┊┊┊┊┊┊┊┊┊┊┊┊┊┊┊┊



lama aku x updated blog...dah hari2 dok ngadap game kat fb..hehehe...bz la konon...2,3 hari lepas jalan2 kat blog org lain & sgt jeles ngan dia org yg ade blog cute2..so nak start mencantikkkan blog balik..walaupun aku gune url yg sama tp nie blog aku yg baru..ngeee3x...saje je gatal2...berjaya gak memasukkan entry2 dlm blog lama tu...konon nak wat blog yg lg cute dr dulu..tp cam same je...huwa...nak tulis blog nie cam dah ade tukar sikit...x jumpa emoticon aku yg cute2 tu...adoiiiiiii...tu lew rajin sgt tulis blog...

Masa tuk Cik εїз

Pesanan Cik εїз

Chit Chat


ShoutMix chat widget

Followers