Search

Loading...

Mutiara Kata

""i wrote ur name in the sky, but the wind blew it away, i wrote ur name in the sand, but the waves washed it away, i wrote ur name in my heart, and forever it will stay"" "Do not run through life so fast, that you forget not only where you have been, but also where you are going, life is not a race, but a journey to be savored each step of the way." "when i lonely,i wish ur love, when i down,i wish ur joy, when things get complicated,i wish ur faith, when things look empty & i wish ur hope."

Clik-Clik

Nyanyian Cik εїз

1.08.2009
salam tahun baru..rasenye agak lambat aku nak ucap pada semua...
:minimo_30:ini gara2 aku kene transfer tempat keje....huwaa....:minimo_24:
inie lah baru berkesempatan nak update blog...nasib baik x berkurun aku tinggalkan blog...pape pun thanks 2 bro ed...tolong lap2 mana yg patut..siap vacuum lg erk???
:minimo_05:bro masuk buku erk???awal bulan claim tau....:minimo_27:
biasa tahun baru orang akan tanyer azam baru..hehehe..azam yg lama dah langsai ke nak buat azam baru???
:minimo_32:hehehe..aku x sempat pun nak pk azam tahun baru..hehehe..yg lama pun banyak bertangguh..insyaallah.. azam tuk jadi blog tegar..hehehe...tp rajin ke aku update blog setiap hari??ade ke cite menarik yg aku nak cite..hehehe..so kene pk balik lew azam tu...
:minimo_19:he3x...wish me luck la yer...sebenarnyer jeles tgk blog owang lain comey2 & penuh ngan agenda masing2 ...:minimo_26:xpe..nanti aku akan merajinkan diri melawat blog2 owang lain erk??......~~,,,,,,,,,

Masa tuk Cik εїз

Pesanan Cik εїз

Chit Chat


ShoutMix chat widget

Followers