Search

Loading...

Mutiara Kata

""i wrote ur name in the sky, but the wind blew it away, i wrote ur name in the sand, but the waves washed it away, i wrote ur name in my heart, and forever it will stay"" "Do not run through life so fast, that you forget not only where you have been, but also where you are going, life is not a race, but a journey to be savored each step of the way." "when i lonely,i wish ur love, when i down,i wish ur joy, when things get complicated,i wish ur faith, when things look empty & i wish ur hope."

Clik-Clik

Nyanyian Cik εїз

3.30.2009

yeah..dpt awards dr mr perisik...xcited punyer pasal 1st time dpt award nie..baca je note dr link terus p ambik kat umah dia..hehehe..mekasih ye mr perisik..x sangka plak dapat award..yeah..yeah...yippi2 yeah...:p


post signature




3.28.2009

single in 27 years old..????pelik ker???ramai je lg yg masih x kawen walaupun umur dah 30an++

so salah ke aku masih single walaupun dah 27 tahun....:girl_12:bak kata yanie putrajaya , jgn dicbokkan jodoh org,jaga lah masjid sendiri biar lebih teguh...:girl_15:sekadar bertanya mungkin x salah...tp kalau setiap kali jumpa,call @ msg tanyer...:girl_13:mau x hangen 1 badan owang yg nak menjawab...huhuhu...tp ramai gak lg classmate aku yg masih sendiri..tp x bermakna diaowang pun cam aku..hehehe..single & available..ngeee3x:girl_9:so xde lew rase yg aku sowang2 je yg masih lom kawen kan...:girl_3:cume kadang2 agak tension nak menjawab soalan cepu mas nie..

:girl_7:yg korang cbok2 pehal..mak ayah aku pun x cbok2 suwuh aku kawen tau...:girl_16:pada dia owang yg risau sgt aku x kawen tu...insyaallah..sampai jodoh ade lew tu nanti..rezeki org lain2...so doakan lew jodoh aku d'permudahkan...amin....


rasenyer bukan aku je yg alami keadaan nie...aku cume nak luahkan perasaan dlm blog nie..pd yg x suke membaca @ cam rase aku gedik2 nak tulis entry nie....terpulang...yg penting aku x kacau org...lantaklew korang nak cakap ape...janji aku heppy...

jom kite enjoyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!




post signature

3.25.2009

aku ambik nie dr kak niz..email membe dia xceli..hehehe..pape pun memang kenyataan

selalunyer camnie...fs10bile hati dah sayang..memang sanggup wat ape je walau hati sendiri terluka...fs02


Ble kite syg org tu
Kita tnggu dia lme pn xpe..
Tp biler dia tnggu kiter?
Dia mrh2..
Hti kte, ala adatlah ada yang
mnnunggu n dtnggu
Ble kite syg org tu
Kite xtdo pn xpe lyn dia yg ngh
bosn o de mslah..
Tp biler kite bsan o de mslah.
Ada dia lyn kite?
Hti kate xpe dia busy kott
Ble kite syg org tu
Kita gdh ngn dia,kita diam je
Tp dia heboh 1 dnia
Hti kate xpe, dia tension tuu
Ble kite syg org tu
Kita kol nak ckp ngan dia
Tp dia bg phone kat org len
Ble jd cm2, xpe
Hti kata, xpe, ckp je,kwn dia,
kwn kite gak
Ble kite syg org tu
Kita b'crita dgn dia,
dia wt dunno je..
Tp ble dia b'crita ngn kita
Kita dgr,s'ptah2 kite igt
Hti kata x pe syg katakn¿
Biler kiter syg org tu
Kita & dia lpr
Tp kite bg sume roti kita kat dia
Hti kata,ala jgalh hti dia,sian
dia lpar tu

Ble kite syg org tu
Kite sgup bg dia rest ble dia letih,
Tp ble kita letih,dia srh gk
kite lyn dia bila dia bsn
Adil ker?
Hti kata,ala bkn slalu pun..
Ble kite syg org tu
Kita jdi cm org gile ble dgr dia sakit,
Tp bile kita sakit,
Dia siap kuar ngan kwn2 dia g meraikan
hri ksakitn kita,
Hti kata,ala x pe,xkn dia nk
b'kepit ngn kita 24 jam je
Ble kite syg org tu
Kita xnh tipu2 & pntingkn dr snri
Tp dia m'nipu & hpokrit thp ngaban
Hti kata xpe,dia mmg cm2 kne lh
trima..
Ble kite syg org tu
Kite syg nk tngglkn dia slama2nya..
Tp dia xthu kite berdpn dgn maut,
Wlpn kite skit,dia kte kat kite,
sakit bese2 je 2,jgn nk mngrut la
Hti kata,cmnelah dia bile
kite xde,msti dia hepi kn
Ble kite syg org tu
Kite x sgup tgk dia derita even sket pn
Tp dia xnh hrgai dri kite,
Hti
Hti kata,tau x btapa kita syg kn
dia????
Ble kiter syg org tu
Kite sgup tngglkn dia slamanya utk dia bgia
Tp dia tahu x pngrbnn kite??
Hti kata,xpe,jnji insan yg di sygi bhgia
Dan¿¿¿¿ ¿¿
Ble kite dh tngglkn dia slama2ny
Dia dtg ziarah psara kite
Dia kata..
Dia mntk mf sbb nh mngata kite

Dia mntk mf sbb nh wt kite tgu dia
Dia mntk mf sbb nh pksa kita lyn dia time bsn
Dia mntk mf sbb nh heboh 1 dnia psal slh kite
Dia mntk mf sbb nh xhiraukn call kite
Dia mntk mf sbb nh xdgr luahan hti kite
Dia mntk mf sbb nh wt kite klprn sbb dia
Dia mntk mf sbb nh ggu wktu rht kite
Dia mntk mf sbb xnh hiraukn skit kite
Dia mntk mf sbb nh pntingkn dri dia snri
Dia mntk mf sbb xnh tgk p'dritaan kite
Ble kite syg org tu
Kite wt semuanya kn?
Tp dia x prnh fhm kn?
Dan¿¿¿¿a33; a33;¿
Ble kite tglkn dia
Dia dtg pd kite & kata
Sorry¿
Sorry??? slps lukakan hti kite?
Ble kite syg org tu
Kite kata xpe lah


Aku dh tngglkn dunia,
Moga dia bhgia tnpa kite..
tpi ada dia wt pape tuk kite?
ada dia hrgai pe yg kita wt tuk dia...??
dia lagi bgia dgn dunia & kwn2 dia..
Hti kata, xpe la..mglah la dmi insan t'syg..
Dan hti kite kata g
Xpe lh apapun yg dia wt

Kite ttp syg org tu¿..
Kita sayang die untuk selamanye smpi bile2 pn..
ble kita ckp kita syg die lbey dri diri kita
die kata kita saje jer nak amik hti die..
pdhl die xtau kita mmg syg die cm nk mati...
nk wt smua utk die klu kita mampu..
selamanya...

post signature

:p:/:s: : pada mereka yg d'luar sana sedar lew sebelum terlambat...fs03

aku pun penah lukekan dia...awak saya minta maaf..andai ade jodoh pasti kite bersama...

pasti ade hikmah sume ini terjadi...fs06


3.18.2009

huwa xtau nak letak tajuk ape sebenarnyer.....fso1kalau ble makan owang aku dah makan

fs10dah agaknyer...huhuhu..hari nie aku dpt tu minah &%#@ tu ade ati nak bocorkan tayar kete aku... owang kalau x suke memang macam2 mengata kite kan??nasib baik lew aku x jadi batu api bile dia gado ngan best friend dia skang nie...fs20tapi aku tau..dia owang dulu memang banyak mengata aku..lantak korang lew...skang bile gado..fs26pandai plak cari aku erk..konon aku x wat keje...x sedar dia tu lg xtau wat keje...baru sehari kene campak sowang2 dah cbok2 call aku tanyer..nanti bile owang lain cakap apsal xtau...mule lew dia salahkan aku...aku x ajar lew...x pandai ajar lew..fs29aku memang x puas ati ngan ko...dah lew lembap...dah wat benda yg same 5,6x pun x tau2 lg...pastu best2 je dpt gaji lebih dr aku yg keje lg lama erk..kalau korang ade kat tempat aku mesti x puas ati gak.fs24..tp bile ngadu ngan pa ngan c dia...sume sebelahkan dia...aku lew yg cari pasal..busy body hal owang....huhuhu

fs03siap best friend dia cakap itu rezeki dia...rezeki lew sgt...skang dah gado..tau plak cakap pempuan tu itu lew..ini lew...fs19manusia memang camtu kan...salah owang lain nampak...salah sendiri xnak fikir plak....fs06x sabo nak balik bp..pasnie lantak korang lew nak jadi ape...bukan hal aku....fs25tp hari tu manager aku bg 1 tawaran baik punyer..kalau aku stay cnie..2 pempuan itu akan ditendang...hehehefs21kalau ikut sakit ati aku nie...nak je kan...tp aku x lew sejahat itu...lg pun aku memang xnak dok cnie...hehehe..so selamat lew korang...fs11huwa..hari nie pa g laut lg....tunggu sebulan lg baru balik...bosan lew ma.....

c'dia???ntah lew...xnak ambik tau lg kot...fs02huwa..nie sesi meluahkan perasaan...lg pun lama aku x update pape...cbok jalan2 blog owang lain cari tutorial...nak ubah blog..hehehefs30mekasih buat yanie,kak lya,cik choki,n3sl0,along arman,eriyza,dan banyak lagi....pada owang yg baru nak ber blog..nak wat blog korang lebih cantik...sile2 lew berkunjung ke blog diaowang nie..fs12sume baik ati tuk menolong...time kasih tuk semua yg sudi ajar aku erk....fs32

post signature

3.09.2009

1stly nak wish salam maulidur rasul pada sume yg dtg kat blog aku nie...biar lew 1st update bulan mac nie dgn tarikh keputeraan junjungan besar kite nabi muhammad s.a.w...

:kiss:hari nie cam biasa lew..sume owang cuti aku gak keje..huhuhu..ape nak buat dah nasib

badan...lom ade rezeki keje kat tempat lain lagi kan...

:err:sabar lew...nak wat camner lagikan...semalam lan (adik @membe keje) dtg tempat keje...aku saje2 je msg dia kelmarin just tanyer khabar atun..dia pun xtau...mane lew hilang atun (membe keje lama) ...xtau kot dia marah aku coz x carikan dia customer kan...biasa lew keje insurance nie kan kene kejar customer kot nak gaji lebih kan...:look:tgk lan makin gemuk skang..senang hati kot...dah keje kerajaan..dulu konon2 nak diet,,,hehehe~`tgk2 skang makin

naik...heheh...dia senyum je lew bile aku usik2...so semalam dia lew banje...hehehe:laugh:


post signature

Masa tuk Cik εїз

Pesanan Cik εїз

Chit Chat


ShoutMix chat widget

Followers