Search

Loading...

Mutiara Kata

""i wrote ur name in the sky, but the wind blew it away, i wrote ur name in the sand, but the waves washed it away, i wrote ur name in my heart, and forever it will stay"" "Do not run through life so fast, that you forget not only where you have been, but also where you are going, life is not a race, but a journey to be savored each step of the way." "when i lonely,i wish ur love, when i down,i wish ur joy, when things get complicated,i wish ur faith, when things look empty & i wish ur hope."

Clik-Clik

Nyanyian Cik εїз

6.30.2009



post signature

6.29.2009












lama x updated blog...huhuu..maaf sume...sejak 2 menjak nie...ade je x kene..mood nak update ade tp ntah lew...emosi x tentu...last2..masuk blog..pastu jalan2 blog org..baca ckit2..pastu kuar...ym pun dah lama x on9...huhuhu...
saje je aku letak gambar2 kat atas..sebab aku suke tgk...gambar nie ambik dah lama dah...masa aku balik dr kota tinggi....kualiti gambar faham2 lew erk??gune enset aku yg kadang gler nie...

pejam celik dah nak habis dah bulan june..huhuh..cepatnye masa berlalu...dlm sebulan nie...macam2 jadi...ntah lew..penat,letih sume ade...tp..itu lew hakikat kehidupan...dah setengah tahun masuk tahun 2009...cam baru semalam je tanyer ape azam baru kat member2 sume kan... huhuhu..harap2 bulan depan...sume kembali normal.....

post signature

huhuu...emosi x stabil...dah lew abg botak wat hal...(lantak lew...)dah terlalu penat nak pk ati & perasaan....
hari ni tepon plak wat hal..call pa nak gtau tp dia pun jawab tepon cam nak x nak je...terus mood down...=(...pa suruh on9..aku on9 tp xde mood nak cakap cam biasa...
dia terasa kot...tp memang pun xde mood nak gurau @ wat ever...
pastu terus kuar..aku msg pun dia x balas....
enset dah lew x ble gune...lantak lew..off je terus lg bagus....
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa................bosannnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!

lama x on ym...td on9 abg ed ade msg cakap dia last keje .....tup2 dia ade plak on9...

x jadi tukar keje...ok lew...at least dia ble wujud kat on9 lg...still ble jumpa on9 kan...=)

pastu settlekan p1cc nak hantar gune cdm...pastu dia terus senyap...

ngah siap2 nak kuar kot...td cakap nak kuar ngan "adik" baru dia tu....
6.21.2009

http://emo.huhiho.comhuwaaa..pagi2 dah wat aku naik hangen...dah lew mood memang x ok bulan mengambang...http://emo.huhiho.compastu angkat baju kat ampai cam pelik je coz cam ckit je...maklum lew...aku kan rajin seminggu sekali baru basuh..so faham2http://emo.huhiho.com lew kalau basuh baju tuk seminggu tu c'firm lew berderet panjang tu sume baju aku...tp tup...tup...http://emo.huhiho.comcam ckit je...check punyer check..memang ade yg kurang nie...ade siap hanger sekali xde..tinggal sepit je...

pastu ade hanger baju plak yg xde....gggrrrr...huwa..http://emo.huhiho.comsape plak yg baik hati sgt ambik baju aku niehttp://emo.huhiho.com...bukan sehelai tp 3 helai...termasuk tudung 1...ngan baju2 kecik pun dia nak ambik...hangen betul lew...huwaaaa!!!!!!!!http://emo.huhiho.combaju kesayangan aku dah kene curi.....http://emo.huhiho.comhuwaaaa.....sape nak tolong belikan baju nie...http://emo.huhiho.comdah terlambat g keje gara2 p check baju mana yg hilang..dah lew aku nie pelupe....huhuhuhu...http://emo.huhiho.compastu nak g keje...dak bilik sebelah kecoh2 coz dia pun sama..hilang baju besar +kecik....nak cakap salah ambik memang x logik plak....http://emo.huhiho.comhuhuhu....

post signature

6.17.2009
Hi5 Emoticon
hehehehe..bosannyer hari nie...xde customer...sume dok ngadap pc main game...ade lew 2,3 org yg masuk tanye2...beli pun barang kecik2 je...ngeee3x...Hi5 Emoticonhari nie aku pun join skali main game turbo pizza...ihihihi..tgk je lew gambar kat bawah nie...dr level 1

huhuhuh...tp sampai level 47Hi5 Emoticon..x lepas2...ngeee3x...xtau apsal...memang xlepas...sampai bengang gak lew malas nak main dah...ihihihi...Hi5 Emoticon




pastu aku tinggal wat keje..coz malam customer start ramai...sampai 10.30 dah xde org baru aku nak sambung balik...tp tgk2...dah lebel 49...huhuhu....sape plak yg tolong aku lepaskan level 2...Hi5 Emoticonhehehe...risik punyer risik ade anak customer... dak kecik pempuan yg main...tp aku x nampak pun dak tu...so aku sambung lew sampai level 50...hehehe..Hi5 Emoticonxtau plak dah habis..so x lew ambik pic tu kan,...hehehe tp pelik level 47 nak kene capai markah 5500 je...tp aku x lepas2...level 50 kene dapat 10500..ble plak lepasHi5 Emoticon....ihihii....hehehe..itulew keje aku seharian...seharian yg membosankan....ngeeee3x....tp kot kalau AM @ MD.... aku dtg...lg lew bosan gler...langsung x leh wat pape....dok tercongok je cam owang bodo...Hi5 Emoticonhehehhee..
berlakon baik punyer...Hi5 Emoticontu yg sume keje terus wat tu....ihihihiiHi5 Emoticon


post signature
6.13.2009
MyEm0.com huwa...lama x update...agak bz sekarang...maaf kenkawan sume...nak jalan ke blog2 org pun x sempat..ngeee3x...MyEm0.comkdg2 aku jalan gak blog org lain...MyEm0.comtp blog sendiri x berupdated..ihihihi...MyEm0.comsuke je baca blog org erk??org lain dtg blog aku cam bosan je kan...kan...kan...betul..betul...betul..betul...(ikut gaya epin cakap erk)....heheheMyEm0.com
kelmarin aku call mak aku tanye bile nak balik kg coz weekend nie rumah atok aku ade kenduri potong jambul cousin aku...mak aku cakap mayb balik awal ckit ngan adik aku coz ayah aku kene g jb hari jumaat...mahkamah??MyEm0.comkenapa????hehehe..aku pun xtau...malas nak tanye banyak2..coz aku jarang ambik tau tentang keje ayah aku...

tup..tup...tup..pagi td member aku call..dia cakap...wah nak saman felda 80juta erk??

aku yg baru pas mandi nie..pun dah jadi owang mamai plak...apesal erk??hehehe..

x pasal2 kene basuh plak x ambik tau ape jadi......MyEm0.comhuwaaaa.....

pasal ape????MyEm0.combaca lew artikel yg aku copy paste dr utusan..hehehe...dlm metro dia tulis x sampai 80juta pun xtau mane yg betul....


Peneroka saman Felda lebih RM80juta

JOHOR BAHRU 12 Jun - Sekumpulan 645 peneroka Gugusan Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (Felda) Maokil, Labis, dekat sini hari ini memfailkan saman terhadap Felda bagi menuntut ganti rugi lebih RM80 juta.
Para peneroka terbabit mengemukakan saman itu atas dakwaan Felda melakukan manipulasi gred sawit, sistem penolakan buah muda dan sistem pengambilan untung daripada minyak busuk yang menyebabkan mereka mengalami kerugian selama 17 tahun.
Writ saman tersebut difailkan melalui firma guaman, Tetuan Wan Rohimi & Asmadi di Pejabat Pendaftar Mahkamah Tinggi di sini.
Dalam saman tersebut, sebanyak 645 peneroka Felda kawasan itu selaku pihak plaintif menamakan Felda defendan pertama dan Felda Palm Industries Sdn. Bhd. defendan kedua.
Peguam Wan Rohimi Wan Daud yang mewakili pihak plaintif berkata, saman itu dikemukakan berasaskan dakwaan penipuan, kecuaian dan konspirasi bagi menipu peneroka yang dilakukan oleh pihak defendan.
Pihak plaintif antara lain menuntut ganti rugi khas atas kerugian pendapatan berjumlah RM71,842,680 dan ganti rugi khas akibat kerugian nilai buah atau tandan muda.
Plaintif turut menuntut ganti rugi teladan sebanyak 50 peratus daripada keseluruhan tuntutan yang dibuat dan faedah lapan peratus mulai tarikh writ saman difailkan.


ayah aku xcited cite sampai turun2 bas dah cam org popular sume dah ambik gambar...MyEm0.comtp masuk paper xde 1 pun gambar2 yg wartawan2 tu ambik...siap nak beli metro dah habis...ihihihi...tp aku memang xtau pape pasal ni...MyEm0.comx terpk plak mane isu nie ble timbul...maybe memang betul ade yg wat keje x betul kot...biasa org akan cakap....kalau xde angin masakan pokok bergoyang...kalau peneroka2 nie (termasuk lew ayah aku) rase benda nie betul...xkan dia org berani saman kan...bukan ckit tu...MyEm0.com huhuhu...

korang jgn tanye aku erk??aku pun xtau..so pape tunggu dan lihat je lew...MyEm0.com





















post signature


Masa tuk Cik εїз

Pesanan Cik εїз

Chit Chat


ShoutMix chat widget

Followers