Search

Loading...

Mutiara Kata

""i wrote ur name in the sky, but the wind blew it away, i wrote ur name in the sand, but the waves washed it away, i wrote ur name in my heart, and forever it will stay"" "Do not run through life so fast, that you forget not only where you have been, but also where you are going, life is not a race, but a journey to be savored each step of the way." "when i lonely,i wish ur love, when i down,i wish ur joy, when things get complicated,i wish ur faith, when things look empty & i wish ur hope."

Clik-Clik

Nyanyian Cik εїз

2.28.2009
:puteh_10:sejak 2 menjak nie mood aku agak kelam kabut...nak cakap eppy cam cedey...nak cakap cedey xde lew sgt kot...huhuhuhu..ntah lew....:puteh_24:hari nie aku rase dua2 sekali....cedey + eppy gak...nak cite mane dulu erk...:puteh_23:


k lew aku cite pasal eppy dulu..hehehe..hari nie dah gune raodtax baru...hehehe..pasni leh claim rebet plak...heppy ke???boleh lew...hehehehe:puteh_12:pastu pa dah balik dari laut...ihihihi

x lew bosan sgt......yeah..yippi...yeappy yeah....:puteh_27:



:puteh_29:yang cedey plak...c'dia wat xtau je 2,3 hari nie...baru je ok...skang wat perangai lg...huhuhu:puteh_24: xble ke awak faham...huhuhuhu...dah 2 hari aku on hset jap2 je...nasib baik td kebetulan on enset..pa balik...kalau x...kene bebel lg lew ngan dia..dah sound awal2....ma jgn nak ngade2 x pakai enset..tp dr aku sakit ati tgk enpon tu senyap je...baik buang dr pandangan mata aku...x lew cedey sgt..asyik pk dia je....:puteh_21:pa tertinggal charger kat laut plak...kene tunggu dia balik jb ecok baru leh on enset balik...huhuhu:puteh_25:

tibe2 teringat lagu yg pa bg kat aku...jom kite layan dulu.....:puteh_8:

2.26.2009

~~""buah nona""~~

:minimo_30:ihihihi..cuti lepas balik kg..xde ape yg menarik tapi baru aku tau kat belakang umah

ade tanam pokok nona...1st time gak aku tgk & makan buah nie...ingatkan buah naga mule2

tu...nampak sgt lew kejakunan aku time tu..tp buah naga kan warna merah ke purple'an gtu....
:minimo_19:rasenyer cam buah durian belanda @ mangga ckit...cedap...:minimo_28:tp pelik dalam family aku x sume yg makan..

cume adik lelaki aku sowang ngan ayah yg makan...adik pempuan pun setakat jamah ckit je...
tp aku ble habiskan separuh buah nie...hehehehe...separuh yg kat bawah nie ye...:minimo_03:
nie lew buah nona yg aku cilok habiskan 2....

ihihihihi...lalalallala:minimo_11:

2.20.2009


hehehe..hari nie tema hitam dan putih...memang aku lebih suke beli kasut,bag,seluar@ tudung warna puith & hitam..biasa memang aku ade lebih dr 1 lew..sebab senang maching ngan ape2 baju yang aku nak pakai...hehehe tp xde lew aku pakai 2 warna nie je...
sebab peberet colour aku adalah biru..hehehe
xtau lew...banyak sgt baju warna biru...tp skang aku dah ble nak beli baju warna lain..ihihihi


:girl_4::girl_5:
xde keje...so posing dulu..hehehe...


cakap pasal itam putih nie...tibe2 teringat lagu shiela majid...aku pun suke lagu nie.."hitam putih kehidupan"....:girl_4:jom kite layan lagu nie sekali...:girl_5:





Lihatlah sekitar alam
Dunia luas terbentang
Langit tinggi kebiruan
Pohon-pohon kehijauan
Hembusan bayu yang menyegarkan


Dengarkan di sana-sini

Beburung riang menyanyi
Berbunga aneka warna
Sumber kedamaian jiwa
Mensyukuri nikmat Maha Esa


Begitu berharga kehidupan ini

Bagi mereka yang tahu menghargai
Mengapa terdorong oleh perasaan
Kalau turutkan hati diri menjadi korban


Tiada yang dapat lari dari masalah diri

Hadapi lah dengan tenang
Tiap cabaran yang datang
Atasinya dengan keimanan


Sekadar buat renungan

Untukmu teman tersayang
Hitam putih masa depan
Sendiri yang menentukan
Hidup ini usah persiakan
2.16.2009

try nak letak background



























huehuehu..try nak wat wallpaper plak..xtau jd ke idak nie...
:cinonet_21:
2.15.2009
huhuhu..hari nie dpt email dr "C" dia...1.2.3.4...ingat nak ajar mengira..
:cinonet_46:rupenyer lagu dr plain white T's...best gak lagu nie...:cinonet_24:
tibe2 cam rase windu plak...huhuhu..ntah lew...perasaan memang sukar nak d'duga...bile depan mata:cinonet_07:ade je yg x kene:cinonet_36:biar lew perpisahan sekejap nie mengajar ape itu erti sayang & rindu..biar lew mase yg tentukan hubungan nie berkekalan ke x...:cinonet_40:aku pun malas nak pk....:cinonet_12:mungkin dua2 pun ade salah..tp aku lew paling teruk kot..:cinonet_49:
dia dah banyak bersabar...tp kadang2 bile aku dah ok..dia plak wat perangai...mane lew x perang dingin je memanjang...:cinonet_13:kat bawah nie lirik n lagu yg dia bg tu....layannnnnnnnzzzzz....
:cinonet_10:
2.12.2009
sejak 2 menjak nie aku gler dgr lagu nie...hehehe..best sgt...aku rase ramai je yg pernah alaminyer...ye lew..teringat kat xbf..hehehe..almaklumlew bulan februari..valentines day...
walaupun x penah sambut...ikutkan je lew...ihihihi..membe2 keje aku siap cbok cari hadiah tuk gf/bf masing2...hehehe...pape pun...layaannnnnnnnnnnn.........,,,,,,~~`



Setiba di persimpangan,

Langkah kita tak lagi sehaluan
Bermula di saat itu
Tidak senada irama dan lagu


Begitu hidup ini

Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti


Kau telah jauh, jauh dariku

Tiada ruang di hati buatmu
Namun harusku akui
Ada ketika di minda kau menjelma kembali


Sekali sekala ada

Ada rindu yang datang tiba2
Tak mungkin kerana sayang
Cuma terganggu oleh perasaan


Begitu hidup ini

Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti


Kau telah jauh, jauh dariku

Tiada ruang di hati buatmu
Namun harusku akui
Ada ketika di minda kau menjelma kembali


Tak mungkin kerana sayang

Hanya kadang kala aku terkenang.......
4HB hari tu aku ade dinner kat sunway..dinner tahun nie aku x semangat nak g :drive:pun...baju pun cari last minute..sehari sebelum dinner..x cam dulu xcited cari baju awal2...nasib baik x beli awal2..sebab theme dress tahun nie merah gak same cam tahun lepas...


:hippie2:maklum lew pas raye cine kan..ikut ati nak je aku pakai baju tahun lepas...ngee..ngeee...=)
tp kat kg plak..so cari lew gak...huhuhu...
cam biasa tgahari sampai ptg dgr lew MD berceramah....bosan gler..tp tahun nie agak x mengantok lew...hehehe:lipstik:d'sebabkan ekonomi meleset nie company budget lew..sampai lunch pun x sediakan cam dulu...huhuhu....:makan:minum ptg je dia owang bg..tp sebab tghari makan pun x habis...aku ngan eza g jalan2...ye lew bile lg kan...walaupun tu bukan 1st time aku dtg ctu..tp dah lama lew gak x jejak.....huhuh..konon2 nak ambik gambar tp sume malu2 meow..lgpun kiteowang ber'2 je...tahun nie aku x dpt pape pun..huhuhu..lucky draw ptg x dpt berharap gak dapat yg besar malam...tp hampeh...x naik pun...best lew sape yg dpt cash rm15k tu kan??
:mercun1:menu pun lebih kurang je cam tahun sebelum2 nyer...walaupun tempat je berbeza..
:p kat bawah gambar2 yg aku ambik ngan eza..terpaksa lew ambik sowang2 coz g jalan2 berdua je..tu pun kebetulan kiteowang kene ambik bag kat bilik security..kalau x....c'firm xde lew pic2 tu...hehehe...
nie jalan2 masa minum ptg..faham2 lew gune kamera enset aku yg dah bengong2 nie..x sempat nak tukar mode..huhuhu
itu lew baju dinner aku tahun lepas yg aku beli tp x pakai..setahun dok dlm almari..gara2 last minute dpt tau dress code warna merah...

hehe..gara2 ambik bag tu lew kiteowang dpt gambar kat ctu..
cam nak lari rumah je...hehehe..nie pun same x tukar mode...sape yg sakit mata tu tgk nie...ble baik lew kot...heheheh


nie dak2 1 table ngan aku..hehe...ade lg tp x ambik gambar dia owang..masing2 asyik ilang je...time makan je penuh meja..=)tau nape dia owang x pakai baju merah???hahahha..beg tinggal dalam bas..so pakai lew baju dr pg sampai malam...beria beli baju merah erk...

hehehe..konon2 nak wat rambut ala2 ikal mayang tp..
last2 x jadi...x sampai 1hari rambut dah lurus balik..xtau nak gayakan camner last2 aku biar je camtu...


hehee..konon2 kontrol ayu coz kat sebelah tu ade mamat2 yg cbok usik kite owang ambik gambar ngan rimau...


kat air pun nak posing erk...huhuhuh...


:camera::camera::camera::camera::camera::camera::camera::camera::camera::camera::camera::camera::camera:

Masa tuk Cik εїз

Pesanan Cik εїз

Chit Chat


ShoutMix chat widget

Followers